Dragi locuitori ai Cartierului pentru Tineri din Buftea!
Avem o veste minunată pentru voi – cartierul nostru se pregătește pentru un proces amplu de modernizare! Astfel, Primăria orașului Buftea va începe procedura de proiectare și execuție a lucrărilor de asfaltare a străzilor din zonă, cu un buget de 24.886.138,63 lei, semnat de către primarul nostru, Gheorghe Pistol, și ministrul MDLPA, Cseke Attila.
În plus, suntem mândri să anunțăm că am demarat procedura de achiziție publică a lucrărilor de iluminat public, în parteneriat cu Consiliul Județean Ilfov, cu o valoare totală de 7.306.739,29 lei, în conformitate cu HCJ Ilfov nr. 28/31.01.2023 și HCL Buftea nr. 16/06.03.2023.
Echipa noastră de la Primăria Buftea este dedicată să aducă cele mai bune îmbunătățiri pentru comunitatea noastră. Primarul nostru, Gheorghe Pistol, s-a implicat personal în acest proiect și va continua să fie alături de voi, pe tot parcursul modernizării cartierului.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că suntem mereu dedicați să facem orașul nostru un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.