Suntem o comunitate unită! Împreună facem lucruri bune și trainice.

Cartierul Buciumeni a avut parte de o serie de modernizări importante pentru comunitatea noastră. Iată câteva dintre cele mai notabile proiecte:
🐾 Adăpost pentru animale: S-a construit un adăpost modern pentru adunarea câinilor maidanezi de pe străzi, asigurând astfel un mediu mai sigur și mai curat pentru toți locuitorii.
🌳 Parcul de pe strada Aviației:
Spații verzi create: 11.084 mp
Spațiu deschis creat: 27.899 mp
Parcul este împărțit în două zone principale: zona de recreere și zona de sport.
Subzonele parcului includ:
Zona sportivă: 2 terenuri de tenis împrejmuite, 2 tribune a câte 50 locuri fiecare, clădire pentru vestiare și spațiu de depozitare.
Zona de piațetă: un amfiteatru în aer liber, o fântână arteziană și o jardinieră.
💡 Modernizarea iluminatului public: S-a modernizat și extins sistemul de iluminat public, inclusiv pe Podul peste calea ferată din cartierul Buciumeni.
🚧 Introducerea canalizării: Pe anumite străzi s-a introdus canalizarea, îmbunătățind astfel infrastructura sanitară.
🏫 Construcția Grădiniței Nr. 4:
Pe 11 aprilie, Grădinița Nr. 4 din Cartierul Buciumeni a fost oficial predată Școlii Gimnaziale Nr. 3.
Grădinița, destinată să găzduiască 80 de copii în patru grupe, este acum o parte integrantă a infrastructurii educaționale din orașul Buftea.
Proiectul a fost realizat cu sprijinul fondurilor nerambursabile obținute prin Programul Operațional Regional.
🚏 Modernizarea stațiilor de autobuz: Stațiile de autobuz au fost modernizate pentru a oferi mai mult confort și siguranță cetățenilor.
🌺 Parcul dintre Flori:
Parcul este situat pe malul râului Colentina, mărginit de străzile Zambilelor, Panselelor, Macului, Garoafelor și Trandafirului.
Dispune de o suprafață de peste trei hectare și o vedere superbă către râul Colentina.
Facilități: două locuri de joacă pentru copii, o zonă de recreere fitness, alei de nisip stabilizat, alei pavate, alei pietruite, peste 155 de bănci, instalații de irigat spațiile verzi, camere video, foișoare, cișmele, peste 600 de arbori, suporturi pentru biciclete și toalete ecologice.
🛣️ Asfaltarea străzilor: Mai multe străzi din cartierul Buciumeni au fost asfaltate, îmbunătățind astfel circulația și siguranța rutieră pentru toți locuitorii.
Aceste proiecte demonstrează angajamentul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții în comunitatea noastră.