Suntem o comunitate unită! Împreună facem lucruri bune și trainice.

În zona Atârnați, au fost efectuate o serie de lucrări de renovare care au adus îmbunătățiri semnificative pentru locuitorii săi. Aceste lucrări au inclus:
Renovarea străzilor: Au inceput lucrarile de asfaltare a străzilor principale și secundare din zonă, asigurând o circulație mai fluidă și mai sigură pentru șoferi și pietoni.
Reabilitarea trotuarelor: Trotuarele au fost modernizate, oferind astfel o suprafață uniformă și accesibilă pentru toți pietonii.
Amenajarea locurilor de joacă: Locurile de joacă au fost refăcute, fiind dotate cu echipamente noi și sigure. De asemenea, s-a pus un accent deosebit pe crearea unor spații verzi și umbrite, ideale pentru recreerea copiilor și a familiilor.
Renovarea bisericii: Biserica din zona Atârnați a beneficiat de lucrări ample de renovare, incluzând restaurarea fațadei, consolidarea structurii și modernizarea interiorului
Îmbunătățirea iluminatului public: Sistemul de iluminat public a fost modernizat, fiind instalate lămpi LED eficiente energetic, care asigură o iluminare mai bună și contribuie la reducerea consumului de energie electrică.
Aceste lucrări au avut un impact pozitiv major asupra calității vieții în zonă, oferind locuitorilor un mediu mai sigur, mai plăcut și mai funcțional.